Geschreven door Bilzerse Fun Bikers op 7 april 2022

Rit 1: Jean Jermei Herdenkingsrit 59 km

06/03/2022

Om 9u was het na een lange winter terug verzamelen bij Jengske.

Met 29 bikers vertrokken we olv Johan richting Kozen. We werden uitgewuifd door Luc, die herstellende is van zijn nekoperatie.

We stopten in het begin van de rit bij het kerkhof om in stilte een groet te brengen aan de laatste rustplaats van onze vriend en chauffeur Jean. Een mooi bloemstukje werd voorzien ter nagedachtenis. We blijven Jean missen.

Vervolgens zetten we de rit voort richting Haspengouw onder begeleiding van de wegkapiteins. Ook de sappige trappers lieten zien dat ze al goed getraind zijn.

Raf Slegers, ons nieuw lid, twijfelde ook niet en nam direct, bij zijn 1e clubrit, een plaatje om de groep veilig door het verkeer te loodsen. Ferm en ongezien! Alleen kwam hij op de brug over de autostrade een man met 2 hamers tegen. Het werd hem direct duidelijk wat een berenwerk onze wegkapi’s iedere week toch weer doen voor de groep.

Al snel waren we terug bij Jengske, gelokt door die lekkere pintjes. Daar wachtte ons ook nog een lekker pastabuffet om het seizoen goed in te zetten. Een typische funbikers namiddag werd ingezet….

De spits is eraf en op naar een normaal seizoen, niet gestoord door corona. Dat is al geleden van 2019!

Volgende week vertrekken we om 9u olv Bruno richting Rekem.

Tot dan!

Artikel geschreven door Bilzerse Fun Bikers

Gerelateerde berichten

crossmenu